Dvopotno vozilo Unimog

Košnja, zimska opravila, vzdrževalna dela, čiščenje, prevoz tovora, nakladanje in razkladanje. Nikjer ni bolj raznolikih zahtev kot pri vzdrževanju cest in urejanju okolja v mestih in občinah. Za to potrebujete bogato opremljen vozni park ali vozilo, ki je specializirano za različna dela. Takšno vozilo je Unimog družbe Mercedes-Benz.

Zaznamujejo ga večje udobje med vožnjo in pri upravljanju kot v tovornem vozilu, hitrejša in varčnejša vožnja kot s traktorjem, večja izbira in možnosti dodatne opreme kot pri vseh velikoserijskih vozilih. Koristite dan za dnem prvovrstni potencial uporabe. Prestavljivi volan VarioPilot®, je bil razvit posebej za vozilo Unimog. Volanski drog lahko preprosto potisnete iz leve v desno ter tako sami izvajate številne naloge in s tem prihranite stroške. S sistemom za hitro menjavo pa poleg tega v trenutku zamenjate priključne delovne stroje in nadgradnje. Učinkovitost, ki ne pozna meja! Zaradi izjemno prilagodljive zasnove nosilca priključnih delovnih strojev pa lahko v eni vožnji izvedete več delovnih postopkov. Tako boste občutno povečali gospodarnost vozila in svojega dela z maksimalno obremenitvijo vozila skozi vso leto.

Vse drugo kot vsakdanje naloge: nevarne izredne situacije kot so poplave, zemeljski plazovi ali snežni viharji. Z vozilom Unimog boste tudi v najtežjih pogojih dobro pripravljeni na delovanje in sposobni nuditi pomoč. Vozila Mercedes-Benz Unimog ni mogoče nadomestiti.