Zmoreta več

Actros Loader in Actros Volumer

Da boste pri temah nosilnost in prostornina naleteli na meje zmogljivost nekoliko kasneje: z modeloma Actros Loader in Actros Volumer sta na voljo dva strokovnjaka, ki enostavno zmoreta več.

Za panogo specifične zasnove vozila

Z Actrosom ste v tranzitnem prometu izjemno gospodarno na poti. Da bi se približali potrebam strank po prevozu zelo težkega in velikega tovora, smo razvili modela Actros Loader in Actros Volumer. Kajti posebno delo zahteva posebno orodje, ali bolje rečeno, posebna vozila.

Z modelom Actros Loader so na voljo v nosilnosti optimizirana vlečna vozila in vozila s kesonom, ki sodijo med najlažja v tranzitnem prometu. Tovarniško so opremljena z varčnimi in zmogljivimi motorji Euro VI ter s kabinami za različne vrste transporta. Pri tem se vam ni treba odreči visoki stopnji varnosti Actrosa.

Actros Volumer ponuja možnost še gospodarnejšega prevoza voluminoznega tovora. Kot strokovnjak za prevoz tovora z veliko prostornino izpolnjuje na primer z višino sedla pod 900 mm tudi visoke zahteve vlačilcev 4x2. V praksi to pomeni nakladalno višino 3 m. Poleg velike tovorne prostornine prispevajo k večji gospodarnosti tudi varčne konfiguracije pogonskega sklopa in velika prostornina posode za gorivo. Ne nazadnje prispevajo svoje tudi izvedbe kabin za različna področja uporabe, kot je denimo kabina CompactSpace, ki je zlasti primerna za prevoz avtomobilov.

DODATNE INFORMACIJE