Enostavno večja nosilnost: Antos Loader in Antos Volumer

Da boste pri tovoru z veliko maso in prostornino nekoliko kasneje naleteli na meje zmogljivosti: z modeloma Antos Loader in Antos Volumer sta na voljo dva strokovnjaka, ki enostavno lahko prepeljeta več tovora.

Za panogo specifične zasnove vozila

Z Antosom boste v dostavnem prometu nad 18 t zelo učinkoviti. Da bi te zahteve v določeni meri izpolnili tudi pri prevozih težkih in voluminoznih tovorov, smo razvili modela Antos Loader in Antos Volumer. Kajti posebno delo zahteva posebno orodje – ali bolje rečeno – posebna vozila.

Z modelom Antos Loader so na voljo v nosilnosti optimizirana vozila s kesonom in vlačilci za polpriklopnike, ki so ena od najlažjih v dostavnem prometu. Opremljena so z zmogljivimi, varčnimi motorji Euro VI in kabinami za različne vrste transporta; pri tem se vam ni treba odreči visoki stopnji varnosti vozila.

Antos Volumer ponuja tudi možnost še bolj gospodarnega prevoza. Kot strokovnjaki za prevoz tovora prepričajo kesonarji z nizkim okvirjem, vlačilci pa z nizkim sedlom. V praksi to pomeni optimalni izkoristek tovornega prostora. Poleg velike tovorne prostornine prispevajo k večji gospodarnosti zlasti varčne konfiguracije pogonskega sklopa in npr. velika prostornina rezervoarja modela Antos Volumer.

Skratka: z vozili Antos Loader in Antos Volumer ponuja Mercedes-Benz konfiguracije vozil za različne potrebe, s katerimi ste pri prevozu težkega in voluminoznega tovora dobičkonosni.

DODATNE INFORMACIJE