Odlično upravljanje: čas, tovor in vozilo - vse pod kontrolo

Antos ima praktično vse, zaradi česar je vaše vsakodnevno delo v dostavnem prometu od 18 t naprej tako prijetno: udobno, praktično delovno mesto, dinamičen pogon, ki se odziva spontano, in izjemno dobro obnašanje med vožnjo.

Kabine S in M ClassicSpace ter kabina M CompactSpace omogočajo, da ste hitro, udobno in enostavno kos vedno hujšim izzivom vsakdana. Dosledno so prilagojene namenu uporabe in ponujajo odlično razmerje med dolžino nadgradnje, nosilnostjo in udobnim, funkcionalnim delovnim mestom. Enotna širina 2300 mm omogoča odličen pregled, nizek vhod s stopnico pa vašo dobro kondicijo. Udoben voznikov sedež in asimetrični kokpit ponujata suveren občutek. Na kratko: premišljena ergonomija, intuitivno upravljanje in praktična odlagališča tvorijo harmonično zasnovo, zaradi katere je delo lažje.

Tudi spontano, dinamično odzivanje pogona prepriča že ob zagonu. V povezavi s samodejnim menjalnikom Mercedes PowerShift 3 ter z menjalniki za različne potrebe in z zličnimi prestavnimi razmerji zadnje preme skrbijo zmogljivi motorji Euro VI praktično v vsaki vozni situaciji za občutno dinamiko in gospodaren užitek v vožnji. Poleg tega podpira varen in soliden občutek vožnje odlična uigranost direktnega, tenkočutnega krmila, širokega okvirja, zračnega vzmetenja s 4 mehovi in vodil zadnje preme*. Tako na odprti cesti kot v mestu ali pri manevriranju. Voznika razbremenjujejo tudi različni varnostni in asistenčni sistemi. Za občutno boljše obvladovanje na vsaki vožnji.

* Samo za model 4x2