Izvedbe voznikovih kabin

Ker ne pristajamo na kompromise, so voznikove kabine prilagojene svojemu namenu.

Novi Actros z voznikovimi kabinami GigaSpace, BigSpace, StreamSpace in ClassicSpace s širinami 2500 mm in 2300 mm ter dolžino, ki se je od predhodnika povečala na 2300 mm, predstavlja optimalno rešitev prostora, opreme in udobja.

Večja prilagoditev različnim področjem uporabe, več udobja

S štirimi oblikami strehe, dvema širinama in različnimi višinami voznikove kabine zagotavlja sedem izvedb voznikove kabine novega vozila Actros optimalne pogoje, pod katerimi lahko delo v mednarodnem transportu opravljate dobro in z veseljem. Voznikova kabina StreamSpace, široka 2300 mm, je zasnovana za uporabo z enim voznikom v tranzitnem prometu v državi. Po želji je na voljo s popolnoma ravnimi tlemi, stojno višino* 1,97 m, več kot 100 l večjo prostornino ter s 70 l več prostora za odlaganje v primerjavi s predhodnikom. Tako ponuja najboljše razmerje med aerodinamičnimi lastnostmi in bivalnim udobjem v tranzitnem prometu v državi.Voznikova kabina StreamSpace je na voljo tudi s širino 2500 mm in z ravnimi tlemi, kar zagotovi še več svobode gibanja in prostora za odlaganje v mednarodnem transportu. Voznikova kabina StreamSpace z majhnim zračnim uporom v vseh pogledih prispeva k zelo majhni porabi goriva.

Voznikove kabine ClassicSpace, BigSpace in GigaSpace

Voznikova kabina ClassicSpace s širino 2300 mm in s 170 mm visokim tunelom motorja je namenjena regionalnemu mednarodnem transportu. Opcijsko je na voljo tudi z ravnimi tlemi.Voznikova kabina BigSpace z ravnimi tlemi, s stojno višino 1,99 m* in s širino 2500 mm je zelo primerna za mednarodne vožnje. Prav tako se odlikuje z veliko svobode gibanja in obilo prostora za odlaganje. V številkah: 5700 l notranje prostornine in 890 l prostora za odlaganje.Več prostora in udobja nudi le še voznikova kabina GigaSpace. Oblikovana je za mednarodni transport, velikost njenega odlagalnega prostora pa popolnoma ustreza tudi potrebam dveh oseb. V primerjavi z voznikovo kabino Megaspace vozil Actros s svojimi 920 l dodatne prostornine, 50 l dodatnega prostora za odlaganje in s stojno višino* 2,13 m ne zagotavlja zgolj edinstvene prostornosti, temveč tudi obilo prostora za vse stvari, ki jih morate imeti s seboj. Za vse voznikove kabine novega vozila Actros je po želji na voljo številna dodatna oprema, ki delovni in bivalni prostor naredi še bolj oseben in udoben.* Med sedeži.