Odločilnim vrednostim podeli še večji pomen

Na prvi pogled in tudi po več tisoč kilometrih.

Novi Atego vas bo prepričal v vseh svojih izvedbah, ker odličnih lastnosti svojih predhodnikov ni zgolj prevzel, ampak jih nadgrajuje.

Sem spadajo na primer visoka kakovost, izjemna zanesljivost in izdelava z dolgo življenjsko dobo. Poleg tega obsežna nova oprema in tehnični ukrepi poskrbijo, da novo vozilo Atego tudi na področju učinkovitosti in uporabe predstavlja takšno tovorno vozilo, ki prepriča tako pri vodenju računov kot pri vsakodnevni uporabi. Še preprostejša priključitev nadgradenj in povečana ekološka sprejemljivost sta nadaljnji prednosti, ki poudarita vrednost novega vozila Atego in ga izpostavita kot prvo izbiro v lahkem dostavnem prometu.

To potrjujejo tudi novi, napredni in posebno varčni 4- in 6-valjni vrstni motorji, s katerimi že zdaj izpolnjujete emisijski standard Euro VI, ki bo začel veljati leta 2014. Serijski samodejni menjalnik Mercedes PowerShift 3, posebno suvereno odzivanje vozila in privlačna, opcijska aluminijasta platišča so nadaljnji dokaz, da novo vozilo Atego izstopa iz množice. Dodano vrednost poudari tudi na novo zasnovana oblika notranjosti, na primer z novim, ergonomsko zasnovanim voznikovim delovnim mestom, ki je na voljo v treh različnih izvedbah kokpita. In nenazadnje naredi svoje tudi oprema, kot sta usnjeni volan in komfortni vzmeteni sedež, ki sta na voljo po želji kupca. Kot vidite, novo vozilo Atego v lahkem dostavnem prometu izpolni prav vse želje in prav tako prispeva k temu, da boste še bolj dobičkonosno na poti. Vstopite in se prepričajte sami!