Izredna učinkovitost

z vsakim prevoženim kilometrom

S številnimi tehničnimi ukrepi novega vozila Atego boste tudi v prihodnje svoje naloge v dostavnem prometu opravljali izjemno gospodarno. Z nizko porabo in nizkimi stroški delovanja v celotnem obdobju uporabe.

Novo vozilo Atego je skrbno zasnovano za čim bolj gospodarno izpolnjevanje zastavljenih nalog. Tako bo vožnja v lahkem dostavnem prometu cenovno še ugodnejša in bolj dobičkonosna.

K temu prispevajo na primer novi motorji, ki že danes serijsko izpolnjujejo emisijski razred Euro VI, ki bo začel veljati leta 2014. Varčne 4- in 6-valjne vrstne motorje ne odlikuje samo posebno nizka poraba, temveč tudi njihova izjemna zanesljivost. K občutno nižji porabi prispevajo tudi dodatni porabniki z manjšo porabo, serijski samodejni menjalnik Mercedes PowerShift 3 in optimizirane konfiguracije pogonskega sklopa. Obenem pa serijska funkcija EcoSupport sistema FleetBoard®, ki je v kombiniranem inštrumentu, pomaga vozniku voziti čim bolj gospodarno. K nizkim skupnim stroškom obratovanja prav tako prispevajo daljši servisni intervali, dolga življenjska doba številnih komponent ter sama konstrukcija vozila Atego, ki jo je mogoče preprosto popraviti in vzdrževati.

Nadaljnja značilnost novega vozila Atego, ki od vsega začetka pomaga pri varčevanju, je dodatno optimiziran sistem priključevanja nadgradenj. Serijski elektronski zavorni sistem z ABS, ASR in s pomočjo za speljevanje na strmini tudi pri zaviranju poskrbi za visoko učinkovitost.

K večji gospodarnosti v dostavnem prometu prispevajo še različne opcijske storitve, kot je FleetBoard®, ki še povečajo učinkovitost. S servisno pogodbo CharterWay Service Complete, ki je na voljo po želji, lahko stroške vzdrževanja in popravil zmanjšate za do 5 % v primerjavi s prejšnjim modelom z motorjem Euro V. Kot vidite, smo se zelo potrudili, da novo vozilo Atego nudi prav vse, kar potrebujete danes in v prihodnosti: več učinkovitosti.