Novi Atego

Nov mejnik v dostavnem prometu

Z novimi motorji, številnimi novimi tehničnimi ukrepi in novo opremo prinaša novi Atego večjo vrednost, uporabnost in učinkovitost v dostavnem prometu.

Vrednost: novi Atego odločilnim vrednostim podeli še večji pomen – ker odličnih lastnosti svojih predhodnikov ni zgolj prevzel, ampak jih nadgrajuje z visoko kakovostjo, odlično zanesljivostjo in izdelavo z dolgo življenjsko dobo.

Uporaba: novi Atego je zaradi številnih dodatkov kot naročen za izpolnjevanje zahtev današnjega dostavnega prometa. Navdušujoče doživetje vožnje med drugim omogočajo še boljša ergonomska zasnova in izboljšano udobje, močni motorji Euro VI in menjalnik Mercedes PowerShift 3.

Učinkovitost: do 5 %* nižja poraba, nižji stroški vzdrževanja in funkcija EcoSupport sistema FleetBoard® so samo nekatere lastnosti novega vozila Atego – z vsakim prevoženim kilometrom se izkaže za izredno učinkovitega.

Nova oblika zunanjosti

Nova, prepoznavna zunanja podoba vozila Atego nosi sporočilo – od odbijačev prek serijskih dnevnih luči in dodelanih aerodinamičnih linij ter strehe – vse je novo in vse je tako, kot ste vajeni pri vozilih Mercedes-Benz.

* Pri mestni vožnji je prihranek goriva nekoliko manjši kot pri medkrajevni vožnji ali vožnji po avtocesti.