Prednosti

Kakovost ne pozna kompromisov – novi Atego

Novo vozilo Atego predstavlja najvišjo kakovost za najvišje zahteve, in to v več pogledih.

Prav visoka kakovost v veliki meri prispeva k udobju na delovnem mestu v novem vozilu Atego. Pri tem velja izpostaviti komfortne sedeže, ergonomsko razporejene upravljalne elemente, pregledne prikazne inštrumente s kontrolnim sistemom v vozilu, velike predale in prijetno ogrevanje. Visoko udobje med delom omogočajo tudi tri različne izvedbe kokpita, in sicer z zgledno ergonomijo, praktičnimi odlagalnimi mesti in materiali, enostavnimi za vzdrževanje. Kratko povedano: novo vozilo Atego omogoča dovolj delovnega prostora, ki vas ne bo prepričal samo s svojo funkcionalnostjo, temveč tudi z visoko kakovostno opremo in videzom.

Tudi razni varnostni sistemi, kot je na primer opcijski zavorni sistem Telligent®, ki v zaznanih kritičnih situacijah bliskovito reagira, in kolutne zavore z notranjim prezračevanjem, zagotavljajo varno in zanesljivo opravljanje nalog v dostavnem prometu z novim vozilom Atego.

Novo vozilo Atego visoko kakovost zagotavlja tudi pri motorjih, udobnem pretikanju in voznih lastnostih, kar ugodno vpliva na nižje stroške življenjskega cikla.