To ni le novo vozilo,

temveč nov razred

Antos je ustvaril nov razred v težkem dostavnem prometu

Še nikoli v zgodovini družbe Mercedes-Benz ni bilo tovorno vozilo tako dosledno prilagojeno izzivom v dostavnem prometu nad 18 ton. Novega razreda ne definira samo novo ime. Tudi oblika novega vozila Antos pošilja v svet jasno sporočilo. Oblikovna zasnova kaže pripadnost družini tovornih vozil Mercedes-Benz, podrobnosti govorijo o izjemni funkcionalnosti in učinkovitosti. Pogled na tehnologijo novega vozila Antos je več kot zgovoren: od sprednje obloge do zadnjega prečnega nosilca. Vse je izdelano tako, da lahko v zahtevnem vsakdanu zelo dobro opravite svoje delo. Ponuja rešitve, ki vam pomagajo upoštevati dogovorjene roke in doseči želeni dobiček. Antos vas bo prepričal tudi pri vašem sodelovanju s proizvajalcem nadgradenj, saj ponuja za vsako panogo takšno konfiguracijo vozila, ki je prilagojena načinu dela.

Nov razred upravljanja

Novi Antos olajša in optimizira delo v težkem dostavnem prometu. Ker so vse voznikove kabine široke 2300 mm, se boste lahko z njimi brez pomislekov soočili z izzivi pri različni dolžini nadgradenj, nosilnosti, prostoru in pregledu. Kaj pa notranjost? Ergonomsko oblikovan in na voznika prilagojen delovni prostor omogoča preprosto in natančno upravljanje. Odličen primer je serijski samodejni menjalnik Mercedes PowerShift 3. Ta v povezavi z obsežno ponudbo motorjev Euro VI s spontanim odzivom in močjo do 375 kW, prilagojenimi gonili in prestavnimi razmerji zadnje preme podpira gospodaren in dinamičen način vožnje. Nove in natančno prilagojene komponente podvozja poskrbijo za varno in zanesljivo vožnjo ter prijeten občutek na cesti. Pri tem obširna ponudba varnostnih in asistenčnih sistemov razbremeni voznika in poveča varnost.

Nov razred učinkovitosti

K temu pri vozilu Antos ne prispevajo samo serijski motorji Euro VI. Za nizko porabo poskrbijo tudi dodatni porabniki z optimizirano porabo in izpiljena aerodinamika. Dolga življenjska doba vseh komponent, nizki stroški popravil in vzdrževanja ter dolgi intervali vzdrževanja do 120.000* km dodatno prispevajo h gospodarnosti. Konstrukcija, ki omogoča preprosto priključitev nadgradenj, in izjemna integracija vseh komponent nadgradnje vas bosta prepričali s svojo učinkovitostjo. Za gospodaren prevoz v panogah, kjer se prevaža tovor z veliko težo ali prostornino, smo razvili modela Antos Loader in Antos Volumer. Poleg tega so za večjo učinkovitost pri organizaciji in logistiki ter za večjo razpoložljivost vozila na voljo prilagojene storitve, npr. storitve FleetBoard®.

Rezultat: nov razred za boljše upravljanje in večjo učinkovitost. Antos. Prepričajte se sami.

* Odvisno od izvedbe motorja.