Visoka kakovost, odlična zanesljivost in učinkovitost

Na prvi pogled in tudi po več tisoč kilometrih – Novi Atego vas bo prepričal v vseh svojih izvedbah, ker odličnih lastnosti svojih predhodnikov ni zgolj prevzel, ampak jih nadgrajuje.

Lastnosti, kot so visoka kakovost, izjemna zanesljivost, dolga življenjska doba in trpežnost, odražajo trajno vrednost novega vozila Atego. Z obsežno novo opremo in tehničnimi ukrepi novo vozilo Atego s svojo učinkovitostjo in uporabnostjo prepriča tako pri vodenju računov kot na gradbišču. Še preprostejša priključitev nadgradenj in povečana ekološka sprejemljivost sta nadaljnji prednosti, ki poudarita vrednost novega vozila Atego in ga izpostavita kot prvo izbiro na področju pomožnih gradbenih storitev.

To potrjujejo tudi novi, napredni in posebno varčni 4- in 6-valjni vrstni motorji, s katerimi že zdaj izpolnjujete emisijski standard Euro VI, ki bo začel veljati leta 2014. Serijski samodejni menjalnik Mercedes PowerShift 3, novo, ergonomsko zasnovano voznikovo delovno mesto in posebno suvereno odzivanje vozila so nadaljnje značilnosti, ki odlikujejo novo vozilo Atego. Dodano vrednost poudari tudi nova oblika notranjosti in zunanjosti. Kot vidite, novo vozilo Atego na področju pomožnih gradbenih storitev nastopi kot profesionalec, ki izpolni prav vsako željo in prispeva tudi k temu, da boste še bolj dobičkonosno na poti. Vstopite in se prepričajte sami!