Storitve

Brezhiben servis za brezhibno tovorno vozilo

Še več učinkovitosti in večjo pripravljenost na uporabo na področju pomožnih gradbenih storitev zagotavljajo gosta mreža delavnic s podaljšanim odpiralnim časom, 24-urna pomoč Mercedes-Benz, druge storitve za izboljšanje gospodarnosti in številni strokovnjaki, ki vam bodo z veseljem pomagali. Vedno in povsod.

Za vsa delavniška dela je v Evropi na voljo več kot 1800 servisnih centrov Mercedes-Benz, od katerih jih je veliko odprtih tudi do 22. ali celo 24. ure. Za hitro pomoč v primeru okvare ali nezgode vam je na voljo tudi naša 24-urna pomoč Mercedes-Benz. Preprosto nas pokličite in takoj bomo ukrepali. Poleg tega usposobljeni sodelavci in učinkovita logistika delov zagotavljajo kratek čas popravila in poskrbijo, da bo vaš novi Atego čim prej znova pripravljen za uporabo. Paketi s fiksnimi cenami omogočajo, da že vnaprej natančno predvidite stroške in trajanje vzdrževanja ali popravila, s čimer olajšajo celoten postopek. Z uporabo originalnih delov Mercedes-Benz se dodatno podaljša življenjska doba ter povečata zmogljivost in vrednost vašega novega tovornega vozila Atego.

24-urna pomoč

Za hitro pomoč v primeru okvare ali nezgode vam je na voljo tudi naša 24-urna pomoč Mercedes-Benz. Preprosto nas pokličite in takoj bomo ukrepali.

080 1911 (klic iz Slovenije) 
+386 1 530 5315 (klic iz tujine)