Prednosti

Izjemni rezultati ne le pri nosilnosti

Naložite več, porabite manj. To vam pri novem vozilu Axor omogočajo lahka, robustna konstrukcija in varčni motorji BlueTec®, ki izpolnjujejo varčen emisijski standard Euro 5. Po želji je Axor na voljo tudi s še strožjim emisijskim standardom EEV*. Gospodarnost dodatno povečajo opcijska naprava za zagon in zaustavitev motorja**, vzdrževalni sistem Telligent®*** in posebne konfiguracije pogonskega sklopa, na primer za pogosto vožnjo po cestah.

Prekucniki in mešalniki betona razpolagajo z močjo do 315 kW. Mešalniki betona z močjo nad 265 kW so po želji na voljo s samodejnim menjalnikom Mercedes PowerShift. Poleg tega se z robustno in zanesljivo tehnologijo dosegajo prvovrstni rezultati, in sicer lahek okvir, različne kombinacije menjalnikov in prem, različne izvedbe vzmetenja. Posebno dolgo jamstvo za pogonski sklop, nizki stroški vzdrževanja in popravil, dolga življenjska doba vozila in visoka vrednost rabljenega vozila so nadaljnje prednosti, na katere lahko računate. Kratko povedano: novo vozilo Axor združuje bistvene prednosti, ki se v gradbeni panogi dan za dnem obrestujejo. Prepričali se boste sami.

* Opcijsko na voljo za Axor z močjo 210 kW in 240 kW, od 03/2011 za Axor z 265 kW, 295 kW in 315 kW, od 05/2011 za Axor s 175 kW in 188 kW.

** Za Axor z močjo do 240 kW v kombinaciji z ročnim menjalnikom.

*** Serijsko do moči 240 kW, nad tem pa opcijsko v kombinaciji z zavornim sistemom Telligent®.