Nova dimenzija storitev

Storitve, ki povečajo učinkovitost.

Da bo vaše delo potekalo nemoteno, vam pomagamo s ponudbo storitev po meri. K bolj gospodarni vožnji pri novem vozilu Arocs poleg goste mreže delavnic po vsej Evropi prispevajo še telematske in finančne storitve ter storitve mobilnosti.

Storitve, ki povečajo učinkovitost. Nudenje storitev za nas pomeni predvsem to, da vas dejavno podpiramo pri doseganju vaših vsakodnevnih ciljev v gradbeni panogi, po vsej Evropi, 24 ur na dan. In to posebno gospodarno. Konkretno imate na izbiro več možnosti, gosto razvejana mreža delavnic po vsej Evropi, učinkovita logistika delov in uveljavljena 24-urna pomoč Mercedes-Benz s telediagnozo*. Telematska rešitev FleetBoard®, ponudnik mobilnosti Mercedes-Benz CharterWay ter privlačne rešitve lizinga, financiranja in zavarovanja banke Mercedes-Benz so nadaljnje storitve, s katerimi boste veliko privarčevali in ki se bodo po potrebi prilagodile vašemu voznemu parku.

Mercedes-Benz Custom Tailored Trucks pa je vaš strokoven partner za predelave vozil po meri.

V obseg naših storitev spadajo tudi kartica MercedesServiceCard in strokovna izobraževanja Mercedes-Benz ProfiTrainings**, v sklopu katerih vas ne naučimo le posebno varčne in s tem gospodarne vožnje, ampak tudi varnega načina vožnje. V Informacijskem centru za posamezne panoge (BIC) v Wörthu imate možnost obsežnega svetovanja in testne vožnje pribl. 180 v celoti izdelanih vozil, da preizkusite, primerjate in se pozanimate o naših številnih storitvah.

S ponudbo TruckStore, partnerjem za rabljena vozila znamke Mercedes-Benz, vam je na razpolago še ena odlična storitev iz našega obsega storitev, ki ustreza najvišjim zahtevam. Ambicija, ki v vsakem pogledu zadostuje tudi obsežni ponudbi dodatne opreme za novo vozilo Arocs. Vidite lahko, da smo pripravljeni storiti vse, da bi se v novem vozilu Arocs počutili zares prijetno, ostali mobilni in vedno potovali gospodarno.

* Samo v povezavi z opcijskim telematskim sistemom FleetBoard®.
** Storitev BlueEfficiency Power.