Nova moč za vaše podjetje

Odločilnega pomena v gradbeni panogi ni samo vzpostavitev izjemne moči. Še pomembneje je znati to razpoložljivo moč izkoristiti v vsaki situaciji. Arocs vas bo prepričal z obeh vidikov, vsak dan in pri vsaki uporabi v gradbeni panogi.

Novi Arocs bo kos vsaki vozni situaciji, saj je serijsko opremljen z robustnimi in zmogljivimi motorji Euro VI, naprednim serijskim samodejnim menjalnikom Mercedes PowerShift 3 in novo, edinstveno konstrukcijo vzmetenja in okvirja.

Vse komponente pogonskega sklopa brez izjeme izdelujemo interno. Zasnovane so za posebne zahteve v gradbeni panogi. Inteligentno krmiljenje pogonskih komponent, visok navor motorjev in izjemno hitri časi pretikanja menjalnika Mercedes PowerShift 3 poskrbijo za to, da je zdaj na voljo še več moči.

Za najboljšo možno trakcijo in dobro vodljivost so pogon, podvozje, vzmetenje in okvir natančno medsebojno usklajeni in pri vsakem vozilu Arocs optimalno zasnovani za ustrezno uporabo na cesti, gradbišču ali težavnem terenu.

Na kratko: natančno usklajena kombinacija pogona in nosilne konstrukcije zagotavlja, da se izjemna moč motorja optimalno prenese na cestišče in vedno usmerjeno uporabi.