Vrhunska moč za izjemne obremenitve

Arocs Loader in Arocs Grounder

Za panogo specifične zasnove vozila.

Z novim vozilom Arocs je delo bolj učinkovito kot kdajkoli prej. Da bi to zahtevo tudi pri uporabi vozil, ki prevažajo zelo težki tovor, kot sta prekucni polpriklopnik in mešalnik betona, ter v težkih pogojih še bolje izpolnjevali, smo razvili vozili Arocs Loader* in Arocs Grounder*.

* Nekateri modeli bodo predvidoma na voljo šele od julija 2013.

Za prevoze s težkim tovorom

Pri vozilu Arocs Loader so bile testirane vse možnosti zmanjšanja lastne teže vozila, ki so bile v primeru tehnične smiselnosti tudi izvedene. Rezultat so v nosilnosti optimizirana cestna vlečna vozila 4 x 2, ki so ena od najlažjih v gradbeni panogi, in mešalniki betona 8 x 4/4 z dovoljeno skupno težo 32 t, s katerimi boste lahko zaradi njihove posebno majhne lastne teže do 9250 kg pri vsaki vožnji dostavili 8 kubičnih metrov betona. To se izplača od prvega dne naprej.

Za večjo obremenljivost

Arocs Grounder je zasnovan za izjemno zahtevne naloge v težkih pogojih. Povedano drugače, številni tehnični ukrepi omogočajo še večjo robustnost, stabilnost in obremenljivost.

Tako lahko z gotovostjo rečemo, da vozili Arocs Loader in Arocs Grounder razpolagata z izjemno močjo, ki še poveča učinkovitost pri izvajanju nalog na gradbišču. Več informacij in osebno konfiguracijo vozila dobite pri svojem partnerju Mercedes-Benz.