Novi Arocs

Nova moč na gradbišču

Novo vozilo Arocs na edinstven način združuje moč, robustnost in učinkovitost ter tako navdušujoče nadaljuje več kot 110-letno uspešno tradicijo gradbenih vozil Mercedes-Benz. Poleg tega vas z inovativno in napredno tehnologijo popelje v prihodnost in pri vsaki uporabi dokazuje, od kod prihaja in s kakšnim namenom je bilo zasnovano.

S svojimi zmogljivimi in trpežnimi pogonskimi konfiguracijami je preprosto kos vsaki vozni situaciji. Svojo moč in zanesljivost tako dokazuje tudi pri najzahtevnejših nalogah. Za to poskrbi robustna in trdna konstrukcija podvozja, vzmetenja in okvirja, ki jo odlikuje tudi odpornost na posebno visoke obremenitve.

Osnova za uspeh je prav tako visoka učinkovitost vozila Arocs. Poleg nizke porabe serijskih motorjev Euro VI tudi podaljšana življenjska doba številnih delov, nizki stroški popravil in vzdrževanja ter izjemno preprosta priključitev nadgradenj in pestra ponudba opreme omogočajo izjemno gospodarno uporabo tega vozila v skoraj vseh gradbenih panogah. Na kratko: Arocs nudi to, kar se v praksi zahteva na gradbišču in na cesti. Vstopite in doživite novo moč na gradbišču.